Velkommen til – og lidt om ildebrand og alarmer!

Velkommen til – og lidt om ildebrand og alarmer!


Her vil du finde inspiration til at træffe bevidste sunde valg. Det vil blandt andet komme i form af opskrifter og information om sammenhængen mellem kroppens signaler, ubalancer, symptomer og sygdomme og hvilke grundlæggende ubalancer, der kan ligge til grund for dise forskellige lidelser og gener, og hvad der eventuelt kan gøres ved det.

Jeg vil elske at øge din forståelse for og give dig en AHA-oplevelse i forholdtil, hvad din krops signaler egentlig fortæller dig, og hvorfor det er nødvendigt at se bag de forskellige lidelser og ikke mindst vigtigheden af at forsøge at ændre de underliggende årsager til, at et symptom/lidelse opstår. Når vi først får fat i de underliggende årager, bliver det muligt at lave vedvarende helbredsmæssige justeringer og ikke kun symptombehandling. Det handler om at se det hele i en større sammenhæng og på det hele symptombillede og ikke kun på ét enkeltstående problem.

Flyt fokus – fra symptombehandling til årsagsbehandling!

Ja, vi kan have stor tendens til at have fokus på på symptomet – det er jo det, der er generende og belaster os. Hvem vil fx ikke gerne af med bumsen, sove en hel nat uden besvær, slippe den daglige hovedpine eller komme dagligt og ubesværet på toilet!!! Det kan derfor være nemt at gribe til diverse bumsecremer, sovepillen, hovedpinepille eller et afføringsmiddel. MEN det fjerner jo sådan set ikke problemet. Det virker måske som om, at det løser det ganske kortvarrigt, men det har jo ikke fjernet årsagen til, at det opstår.

Forestil dig at brandalarmen er igang (her har vi symptomet på, at noget er galt), den larmer så højt, at det næsten ikke er til at holde ud. For at fjerne støjen slukker vi for strømmen eller tager høreværn på(symptombehandlingen – og væk var symptomet). Men hvad med den grundlæggende årsag(ildebranden)?!!! Den havde vi jo sådan set ikke gjort noget ved, og det virkelige problem er stadig ikke løst.

Så hvad fortæller dine symptomer dig?

Det er lige præcis DET jeg arbejder med i ernæringsterapien – at finde de mulige ÅRSAGER til problemet(lidelsen/generne/skavankerne/sygdomme/ubalancer) og gøre noget ved dem. Dette gøres ud fra et samlet billede af den enkeltes situation og symptomer. Derfor findes der heller ikke EEN løsning, der virker på alle.

 

Ønsker du bl.a.:

  • at slippe af med dine gener og opnå et større overskud ?
  • at støtte kroppens ressourcer og skabe balance i din krop?
  • viden om kroppen og sammenhænge mellem symptomer og mulige årsager?
  • inspiration til at træffe sunde og bevidste valg
  • gode råd
  • opskrifter

så er bloggen her noget for dig, og jeg vil gøre mit til at inspirere dig hertil.

 

Velkommen og god rejse på vej mod en krop og et helbred i balance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *